Sportweekenden Trivelo

Trivelo Logo

Over Trivelo

Trivelo is begin 2009 opgestart door Koen de Haan. Koen is een gediplomeerd, maar vooral ook gepassioneerde  triathlon- en zwemtrainer met ruime ervaring in het trainen en begeleiden van sporters. Dit varieert van trainingsschema’s voor hobbysporters tot en met volledige topsportbegeleiding voor topsporters op internationaal niveau.

trivelo

Koen de Haan is ook  in dienst bij het Studenten Sport Centrum in Eindhoven. Hier is hij hoofdtrainer van zwemvereniging Nayade en wielervereniging Squadra Veloce. Daarnaast is hij hoofdcoach van TTC, een topsporttrainingscentrum voor lifesavers en triatleten.

Sinds een paar jaar maakt Trivelo gebruik van Maison d’Olenne als trainingslocatie. De goede ligging, de rust en de prima faciliteiten inspireren om gemotiveerd aan je zelf en je prestaties te werken. Maison d’Olenne is dan ook de vaste uitvalsbasis van Trivelo.

Maison d’Olenne ligt aan de voet van Cote du Olenne en daar zijn door de atleten diverse Trivelo Test Climbs op uitgevoerd. Zeer de moeite waard, leerzaam en een goede benachmark is mogelijk!

Trivelo organiseert daarbij diverse trainingskampen, sportweekenden en sportclinics.

Voor meer info: Koen de Haan : koen@trivelo.nl

Authentieke ruime groepsaccommodatie